Coordonator Echipă & Operator Call Center


Vrei să îți pui în valoare calitățile de lidership și să lucrezi în domeniul fashion?

 

Îți place să îți faci cumpărăturile online și urmărești îndeaproape trendurile și care sunt noutățile magazinelor din mediul virtual, și de deasupra ai și un simț estetic dezvoltat?

Ești o persoană dinamică, amabilă și descurcăreață?

S-ar putea să fim potriviți unul pentru celălalt!

Dacă ai cunoștiințele necesare în a conduce o echipă și de a o eficientiza în a-și atinge productivitatea la cote maximale, îți place să elaborezi texte scurte cât mai descriptive și creative și ai clar o abilitate în a relaționa cu alți oameni și de a rezolva cu brio situațiile în care ești implicată…

Acceptă provocarea și vino în echipa noastră!

 

Ai nevoie de:

– Excelente abilități de comunicare în limba engleză și limba romană, este un extra avantaj dacă vorbești și limba maghiară 😊

– Competențe în ceea ce priveste textele scrise, astfel încat acestea să reflecte un limbaj specific fashionului, si să fie și corecte gramatical.

– Spirit de lidership, dinamism și multă voie bună!

– Cunoștințe de bază in Office MS

– Abilităti de relaționare cu clienți și eficiență în rezolvarea problemelor

 

Personalitatea ta:

– Să fii o persoană atentă la detalii și cu un spirit de observație

– Spirit de lider, cu capacitatea de a-ți fixa obiective noi ție și echipei pe care o conduci

– Să fii auto-motivat! Vei fi înconjurat de o grămadă de colegi super motivați, așa că avem nevoie de cea mai bună variantă a ta.

– Ambițios și proactiv. Toți membrii echipei lucrează din greu pentru a-și atinge obiectivele

 – Atenție la detalii + Răbdare – Trebuie să observi lucrurile mici și să fii foarte precis în tot ceea ce faci.

– Răbdător, calm si diplomatic

 

Ce trebuie să faci?:

– Să conduci o echipă formată din 5 persoane, astfel încât toate sarcinile din cadrul departamentului să fie efectuate cât mai repede și corect. Aici vei avea nevoie să-ți pui în practică skillurile tale organizatorice și de lidership.

– Scrii texte scurte de produs, care se vor regăsi pe site-ul nostru alături de produsele postate.

 – Comunici cu clienții prin telefon și e-mail pentru o rezolvare promptă și eficientă a situațiilor date.

– Înregistrezi solicitările și reclamațiile clienților

– Te ocupi de comenzile magazinului online, de facturarea produselor, de trimiterea acestora prin serviciul de curierat și de eventualele retururi.

– Întocmești rapoarte de vânzare, de analiză de stoc, de situații diverse.

 

Ce oferim?

– Un loc de muncă pe termen lung, sediul nostru fiind situat în Gilău

– O echipă de fete cu care să faci echipă bună

– Posibilitate de avansare în cadrul companiei și în cadrul grupului Mendola Investment Group din care facem parte

 

Despre noi :

Lamajole aparține grupului de companii Mendola Investment Group, alături de compania Roseco și Deco Center, respectiv recunoscutul lanț de magazine Nobila Casa.
Magazinele noastre sunt încadrate și recunoscute ca și magazine tip Boutique, cu articole de la branduri foarte mari la prețuri modice.

Site-ul nostru conține peste 8000 de piese atent alese, cu branduri de catwalk și nu numai, la preturi încadrate pentru toate buzunarele.
Recent am pornit proiectul “O nouă viață” by Auchan în colaborare cu La Majole.
Implementarea conceptului de magazine second-hand în cadrul hypermarketurilor Auchan este unul unic pe piata din Romania, iar LaMajole a fost primul partener care s-a alaturat Auchanului în realizarea acesteia. Conceptul LaMajole în parteneriat cu Auchan România, constă în deschiderea magazinelor din cadrul hypermarketurilor, cu haine second-hand de sezon, de foarte bună calitate și preturi accesibile oricărui buzunar.
Prin cumpărarea hainelor din magazine second hand contribuim activ la diminuarea efectului de poluare a industriei textile. Astfel promovăm reutilizarea acestora și ne axăm mai mult pe calitate decât pe cantitate.

 

Daca te-ai regăsit în acest anunț și ți-ai dori un loc în familia LaMajole, te așteptăm să-ți trimiți CV-ul la adresa de e-mail: cariere@lamajole.ro